Diana van Gelder Yoga TRE Meditatie

Welkom op de website van de PRAKTIJK VOOR YOGA EN TRE® van Diana van Gelder

 OP DIT MOMENT IS DE PRAKTIJK GESLOTEN IVM DE CORONACRISIS. Vanaf zaterdag 30 mei is er wel weer Yoga aan Zee bij Strandpaviljoen Zuid !! Zie pagina STRANDYOGA 

Vanaf maandag 7 september 2020 gaat de praktijk weer open, in een aangepaste vorm, ivm de Corona maatregelen. De groepen worden in tweëen gesplitst. (4 ipv 8 personen)  Er zijn dit najaar 14 lessen. De ene helft van de groep ontvangt om de week een echte les in de studio. De andere helft van de groep ontvangt dezelfde les in YouTube vorm, om thuis te doen. De week erna is het andersom. Dus ieder doet 7 lessen in de studio en 7 thuis. Daarnaast ontvangt iedereen sowieso alle 14 onlinelessen, zodat men de les in de studio nog een keer thuis zou kunnen herhalen. Elke YouTube les blijft 2 weken open staan. Het cursusgeld voor najaar 2020 bedraagt € 154. 

Verder hanteren we zoveel mogelijk de regels van het RIVM. We houden afstand. Graag al thuis omkleden (we maken geen gebruik van de kleedruimte) en thuis naar het toilet.(bij hoge nood kan je natuurlijk gaan) Ieder neemt een groot badlaken mee en iets warms als een vest of zo, indien nodig, omdat er geen dekens worden uitgedeeld voorlopig. Bij binnenkomst mag je even je handen desinfecteren met mijn handgel. En natuurlijk: als je je niet lekker voelt of verkouden bent, blijf thuis. Het zal even wennen zijn, maar dat zal vast lukken. En het is voor tijdelijk...

Deze mooie, intieme Yogapraktijk bevindt zich in het centrum van Den Haag.

  • Op vier dagen per week worden hier HATHA-YOGALESSEN gegeven. Ook worden er op regelmatige basis meditatiebijeenkomsten georganiseerd, alsook workshops op het gebied van Yoga, Meditatie, Ademtherapie enz.
  • Er wordt les gegeven in kleine groepen; daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht. Een Yogales duurt ongeveer 75 minuten.
  • ‘Ha' betekent zon/positieve energie, ‘tha' staat voor maan/negatieve energie, yoga betekent verbinding, éénwording; kortom, het gaat om het in balans brengen van o.a. het mannelijke en vrouwelijke, denken en voelen, lichaam en geest. 

 

Over Yoga valt veel te vertellen, maar bovenal is het de persoonlijke ervaring die telt. Laat je verrassen en bel of mail gerust voor een vrijblijvende proefles!

 

  • Sinds november 2019 is Diana gecertificeerd TRE® provider. TRE® is een unieke zelfhulp-methode. Het staat voor Tension Releasing Exercises. Via 7 oefeningen leer je jezelf te bevrijden van overtollige spanning.
  • TRE® wordt aangeboden in de vorm van INTRODUCTIEWORKSHOPS, INDIVIDUELE- of DUO SESSIES en TERUGKOM SESSIES. (on request, also in English)

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier , mail naar info@dianavangelder.nl of bel 070 - 3808129