YIN YOGA LES XL

OP WOENSDAGOCHTEND OM DE WEEK

YIN YOGA – les  XL

van 10.00 – 11.30 uur

Prijs: € 18.50   Graag tevoren aanmelden op info@dianavangelder.nl of via het contactformulier

Deze extra lange les is zowel ontspannend als intensief. Yin Yoga combineert Hatha Yoga met de meridianenleer uit de TCM  (traditionele Chinese geneeskunde). Door lang aangehouden zittende en liggende houdingen, waarbij de spieren ontspannen blijven, worden zowel het bindweefsel, waarin de meridianen zich bevinden, die verbonden zijn met bepaalde organen, als de gewrichten gestimuleerd en hersteld. Ook het immuunsysteem wordt positief beïnvloed. We gebruiken hulpmiddelen als kussens en blokken om zo comfortabel mogelijk in de houding te kunnen blijven voor de duur van enkele minuten. Tijdens de lange ontspanning aan het einde van de les, stroomt de energie versterkt door de meridianen (energiebanen).

Er zijn slechts 4 plekjes (voorlopig, ivm Corona) in deze les, waar men zich van te voren voor opgeeft. Met betaling vooraf, met vermelding van Yin, en de datum. ( NL 93 INGB 000 796 1949 ) Dan ben je verzekerd van een plekje. Bij afmelding tot 24 uur vóór de les wordt het lesgeld terug betaald. Erna is geen restitutie meer mogelijk. Wel kun je jezelf door iemand anders laten vervangen.

Bij Yin gebruiken we veel props (hulpmiddelen). Het is nu handig als je zelf een 'yogatasje' maakt met daarin een eigen mat, badlaken, 1 of 2 blokken, een riem, en iets warms, kan ook een vest zijn, dat aan en uit kan. Kussens (kleine voor onder het hoofd en meditatiekussens) kun je van mij gebruiken, waarop je dan je eigen badlaken legt. Ik maak extra vaak schoon.

DATA VOORJAAR 2021 - zodra het weer kan- Tot dan: óók YouTube Yin Yogales af te nemen.

Woensdag 6 januari (helaas nog geen fysieke les mogelijk)

Woensdag 20 januari

Woensdag 3 februari

Woensdag 17 februari

Woensdag 3 maart

Woensdag 17 maart

Woensdag 31 maart

Woensdag 14 april

Woensdag 12 mei

Woensdag 26 mei

Woensdag 9 juni

Woensdag 23 juni

EXTRA DATA ! : 13 en 27 januari en 10 februari. Er kunnen later nog extra woensdagen worden ingepland.