Logo Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder

Facebook pagina van strandyoga bij Zuid

STRANDYOGA

Vanaf 14 mei t/m 10 september 2022 

Elke zaterdagochtend YOGA aan zee bij Strandpaviljoen Zuid.

Strandyoga Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder bij strandpaviljoen Zuid Scheveningen

Wat een mooi begin van het weekend! Hoe fijn is het om Yoga te beoefenen met uitzicht op de zee, terwijl je de energiegevende zeelucht inademt......

De les wordt (zo'n beetje) om en om gegeven door Wendy Stam of mijzelf. Wendy begint op zaterdag 14 mei. Per week laat ik in de groepsapp even weten wie er les geeft. Sowieso handig om in de groep te zitten, ook voor als de les niet doorgaat of verplaatst wordt, vanwege bijv regen. Meld je gerust aan  bij mij op nr 0614234920, dan zet ik je erbij. Wellicht gaat Wendy na 10 september nog wat langer door. Dat wordt hier later nog vermeld.

De Yogales is van 10.30 - 11.45 uur.

Kosten: 12.50 euro, ter plekke te betalen, UITSLUITEND A CONTANT !!   Aanmelding vooraf is niet nodig.

De les gaat bijna altijd door, behalve bij regen (uitgezonderd mogelijkheid van een klein buitje) en/of windkracht 6 of hoger. We verzamelen onder aan de trap bij Zuid. Bij windkracht 4 of 5 kijk ik voor een plek in de duinen, waar het is toegestaan. Dit geef ik dan in de groepsapp aan.

Neem ajb een matje of badlaken mee (of beide, dan kun je de handdoek als 'prop' gebruiken)  en draag "laagjeskleding". Bij warm weer kan zonnebrandcrème nodig zijn, event. een flesje water.

Voorlopig schema: 

14 mei Wendy, 21 mei Diana, 28 mei Wendy, 4 juni Diana, 11 juni Diana, 18 juni Wendy.....

Locatie

Strandpaviljoen ZUID ,aan het Zuiderstrand bij strandslag 11. Eindpunt tram 12 en dan naar rechts de duinen in. Of auto parkeren bij de windmolen aan het einde van de Houtrustweg, en dan zo'n 10 min. lopen naar links over het strand langs de eerste strandtent "La Cantina"; de volgende (de tweede) is ZUID

Voor meer actueel nieuws/ eventuele cancelling vanwege slecht weer, kijk op Facebook pagina van strandyoga bij Zuid