Logo Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder

STRANDYOGA

Vanaf 18 mei t/m 31 augustus 2019 :

Elke zaterdagochtend YOGA aan zee bij of in Strandpaviljoen Zuid.

Strandyoga Praktijk voor Yoga en Meditatie Diana van Gelder bij strandpaviljoen Zuid Scheveningen

Wat een mooi begin van het weekend! Hoe fijn is het om Yoga te beoefenen met uitzicht op de zee, terwijl je de energiegevende zeelucht inademt......

De Yogales is van 10.30 - 11.45 uur. Kosten: 11 euro, ter plekke te betalen. Aanmelding vooraf is niet nodig. De les gaat (in principe) altijd door, buiten of binnen! We verzamelen op het terras van Zuid.

Neem, ajb. badlaken mee (een matje is niet zo handig in het zand) en draag "laagjeskleding". Bij warm weer kan zonnebrandcrème nodig zijn, event. een flesje water.

Na de yoga (of zelfs ervoor, vanaf 10.00 uur) is er de mogelijkheid jezelf te trakteren op een heerlijk ontspannende STOELMASSAGE door gediplomeerd en ervaren stoelmasseuse Anja Preusser. Zij begint vanaf zaterdag 1 juni 2019 en eindigt ook op 31 augustus. Voor een massage van 15 min. betaal je 14 euro, 30 min. kost 25 euro. Je ligt heerlijk ontspannen voorover in een hiervoor speciaal ontworpen stoel. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over je zomerse kleding gegeven.

Combi   Yoga - Stoelmassage

Ook bieden Anja en ik de mogelijkheid aan, tegen gereduceerd tarief, een Yogales te volgen, voorafgegaan of gevolgd door een Stoelmassage van 15 min. , samen voor 22 euro. Je dag kan niet meer stuk!

Locatie

Strandpaviljoen ZUID ,aan het Zuiderstrand bij strandslag 11. Eindpunt tram 12 en dan naar rechts de duinen in. Of auto parkeren bij de windmolen aan het einde van de Houtrustweg, en dan zo'n 10 min. lopen naar links over het strand langs de eerste strandtent "La Cantina"; de volgende (de tweede) is ZUID

Voor meer actueel nieuws kijk op Facebook pagina van strandyogastoelmassage