‘Onthaastweek’ in de Algarve (Zuid-Portugal)

Van zat. 10- 17 mei 2014

In het voorjaar van 2014 organiseer ik een fijne, ontspannende week op een mooie, rustige locatie met een aanbod van activiteiten, zoals Yoga en/of Meditatie in de ochtend (of namiddag) . Je ontvangt twee Stoelmassages, er worden twee wandelingen georganiseerd, maar je kunt er ook voor kiezen lekker te luieren met een boek aan het zwembad. Wifi is er sowieso niet aanwezig; het hoeft ook even niet! Als het echt moet (?) kun je nog in het dorp terecht.

We verblijven in een heel ruime villa met zwembad (ligstoelen!) en een prachtig uitzicht op zee, aan de rand van een rustig dorpje ten zuiden van Lagoa, in de buurt van Portimao. De Yoga- en meditatielessen en stoelmassages kunnen zoveel mogelijk plaatsvinden rond het zwembad. Om de villa heen zijn verder genoeg plekjes om even op jezelf te zijn, mocht je daar behoefte aan hebben. Binnen is de villa eenvoudig ingericht, met twee woonkamers, 7 slaapkamers, 2 keukens en 3 badkamers. Vanaf de villa loop je via een mooi, stil paadje naar de zee, in 10 minuten. De locatie is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijv. het Monchique gebergte, het middeleeuwse stadje Silves en plaatsen als Lagos en Cabo de Sao Vicente (het uiterst zuidwestelijke puntje van Europa) Vlakbij bevinden zich een supermarktje, een café en enkele restaurants.

Inclusief: 

7 overnachtingen, met ontbijt

6 keer broodjes en beleg voor de lunch (zelfbediening)

Koffie, thee, fruit en water (onbeperkt)

Transfer van luchthaven Faro naar de bestemming (retour)

Yoga-en meditatielessen (8 à 10)

2 stoelmassages p.p. door Anja Preusser ( www.anjapreusser.nl ) 

2 wandelingen door mooie natuurgebieden waar o.a. flamingo’s, lepelaars etc. te zien zijn

2 barbeques (vooral vis en groente)

Vervoer van en naar restaurants (indien nodig) en wandelingen

 

Exclusief:

Vliegticket Amsterdam-Faro 

4 keer diner in restaurant

Drankjes (sap, wijn en water tegen kostprijs)

Eventuele reis- en annuleringsverzekering

Eventuele autohuur 

Min. aantal deelnemers : 8, max. aantal: 10   ( 2 éénpersoonskamers, 4 tweepersoons-aparte bedden)

Voel je geheel vrij te gaan en staan waar je wilt, mee te doen of niet. Je kunt met ons mee uit eten of er voor kiezen op eigen houtje of met anderen te gaan of zelf iets te bereiden in de keuken op eigen kosten. (supermarktje op loopafstand) In Lagoa (ongev. 6 km van de villa) is ook fietshuur mogelijk.

Aanmelden en informatie kan via email: info@dianavangelder.nl

Terug naar de YOGAVAKANTIE